Denominació social:

Les Casas de Matamargó

 

Domicili social:

Les Casas de Matamargó 4

25287 Pinós

 

Correo electrónic:

info@lescasas.com

 

 

 

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT

  1. Objectiu

Els continguts de la web són propietat de Vivers l’Alzina S.L., qui els opera, llicencia i controla. L’usuari pot navegar i utilitzar la web sense haver de donar cap informació personal. Vivers l’Alzina S.L. té accés únicament a dades personals que han estat donades voluntàriament per l’usuari mitjançant formularis habilitats o havent contactat directament amb l’empresa mitjançant correu electrònic o altres mitjans publicats a la web.

Si la web recull dades personals mitjançant cookies o galetes, l’usuari és informat adequadament mitjançant la política de galetes i, si és necessari, a través de qualsevol altre mitjà requerit.

Aquest document estableix la política de Vivers l’Alzina S.L. en relació a com es processen les dades personals recollides a la web. L’ús de la web implica que l’usuari accepte les declaracions de política de privacitat i que les seves dades seran tractades de la manera que aquí s’indica. 

  1. Control de dades

D’acord amb l’actual regulació, l’usuari queda informat que les dades personals recollides a través d’aquest web, passaran a formar part de l’arxiu propietat de Vivers l’Alzina S.L., amb direcció Les Casas de Matamargó s/n 25287 Pinós (Lleida).

  1. Finalitat de la recollida de dades personals

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades, les dades personals no es compartiran amb empreses, organitzacions o persones físiques alienes a l’empresa Vivers l’Alzina S.L. Excepcionalment, aquesta informació es compartirà per atendre al requeriment d’algun òrgan administratiu o judicial, per a detectar o impedir qualsevol tipus de frau o incidència tècnica o per a protegir la pròpia web dels usuaris o del públic en general sempre que la legislació ho permeti. En qualsevol altre cas, es comunicarà a l’usuari l’ús d’aquestes dades i la seva finalitat. 

  1. Transferència a terceres persones

Vivers l’Alzina S.L. no compartirà dades personals amb terceres persones, excepte que aquests sigui conscient dels termes i condicions de la política de privacitat de l’empresa, o que l’usuari autoritzi aquesta transferència d’informació, o sigui necessari per a complir les obligacions legals que té l’empresa. Les dades personals dels usuaris seran tractades amb total confidencialitat i complint les mesures de seguretat aplicables.

  1. Mesures de seguretat

Vivers l’Alzina S.L. adoptarà les mesures tècniques i organitzatives necessàries per a mantenir el nivell de seguretat requerit en el procediment de les dades personals. L’empresa disposa dels mecanismes necessaris per a prevenir qualsevol accés no autoritzat a les dades personals, així com, el robatori, les modificacions o la pèrdua de les mateixes. 

  1. Confidencialitat

En compliment de les regulacions vigents, Vivers l’Alzina S.L. es compromet a assumir les obligacions de mantenir en secret, guardar i conservar de forma confidencial les dades requerides. 

  1. Drets sobre les dades

L’usuari pot exercir en qualsevol moment el dret a l’accés, la rectificació, la cancel·lació i l’oposició a les dades processades, d’acord amb la legislació 15/99, LOPD. Per a fer-ho efectiu pot enviar un comunicat on especifiqui el dret que vol exercir a info@lescasas.com, adjuntant la còpia del seu document d’identitat. 

Vivers l’Alzina S.L. tan sols conservarà les dades dels usuaris el període de temps necessari pel compliments dels propòsits anunciats. Quan les dades personals no siguin necessàries per aquests propòsits, i si la llei aplicable no ho regula en contra, quedaran bloquejats. 

  1. Actualització de la Política de privacitat

Sempre que no contradigui la legislació aplicable, Vivers l’Alzina S.L. podrà modificar i actualitzar la política de privacitat en qualsevol moment i sense previ avís a l’usuari. S’anima a l’usuari a revisar la política de privacitat amb l’objectiu d’estar al corrent dels canvis que s’hi poden anar produint.

 

 

 

Contacte

 

Casa Museu Les Casas de Matamargó

25287 Pinós

 

Si vol contactar amb nosaltres, no dubti en trucar-nos als telefons:

 

606436666 

​​

 

envía un correu electronic a

 

info@lescasas.com

 

o be ompli el nostre formulari.

Propera visita oberta Diumenge dia 5 de maig a les 11:30

Xarxes socials

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Les Casas de Matamargó